05 Aralık 2016

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ          Özel Güvenlik hizmeti veren bir firmadan öncelikle, can ve mal emniyetini koruyacak bir orta...

HİZMETLERİMİZ

 

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ

         Özel Güvenlik hizmeti veren bir firmadan öncelikle, can ve mal emniyetini koruyacak bir ortam yaratarak huzuru getirmesi beklenir. Bununla birlikte, sunduğumuz Özel Güvenlik hizmetini teklif öncesinde gerek yapmış olduğumuz saha güvenlik risk değerlendirmesi gerekse ihtiyaç ve beklentileriniz doğrultusunda size özel hale getirmekteyiz.

           YSG, Özel Güvenlikte bilgi lideridir: İş ortaklarımız ve faaliyet gösterdikleri sektörler hakkında bilgi sahibiyiz, bu yüzden onların özel ihtiyaçlarını anlayabiliyor ve onlara özel Özel Güvenlik Hizmeti üretebiliyoruz.

           Hızla küreselleşen dünya,değişim içinde olan jeopolitik ve sosyo ekonomik dengeler, 21. Yüzyılda insanları daha güvenli ve daha özgür ortamlarda yasama anlayışına sürüklemektedir. Bireyin ve toplumun bu hakkını, Silahlı Kuvvetler ve Emniyet Güçleri'nin yanı sıra ilave güvenlik ihtiyacının karşılanması için oluşturulan sistemler sağlar.

          Sistemler devlet tarafından yapılandırılan 5188 sayılı Özel güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve Yönetmeliği ile düzenlenmiştir. Bu gelişim içinde, T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI tarafından 1627 nolu "özel güvenlik" faaliyet izni ile yetkilendirilen şirketimiz, kurumsallığın yanı sıra deneyimli ve güçlü organizasyon yapısı ile Güvenlik ve Koruma hizmetlerini siz seçkin müsterilerine sunmaktadır.

ALARM HİZMETİ

         Evinize ve işyerinize profesyonel bir ekip tarafından kurulan profesyonel bir alarm sistemidir. Her türlü acil durumda gerekli müdahalenin en kısa sürede yapılabilmesi için ilgili birimleri haberdar ederek yardımın abonemize ulaşmasını sağlayan elektronik güvenlik sistemidir.

  Uzman kadromuz  montaj öncesi gerçekleştirdiği keşif ile mekana yerleştirilecek cihazların yerlerini tespit eder ve montajın sağlıklı bir şekilde tamamlanmasını sağlar.
7/24 hizmet veren YSG, alarm durumlarında aboneyi bilgilendirir ve ihtiyaç doğrultusunda ilgili güvenlik birimlerini arayarak  gerekli müdahalenin en kısa zamanda yapılmasını sağlar. 

EĞİTİM HİZMETİ

Özel Güvenlik Hizmetlerinde istihdam edilecek personel 5188 Sayılı Yasa gereğince TEMEL EĞİTİMİ almak zorundadır.

Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışmak ve bu maksatla, kimlik kartı almak isteyen adayların mezuniyeti ve yaşı Özel Güvenlik Görevlisi olmak için yeterli ise bu eğitime katılabilirler. 

Eğitimi tamamlayan özel güvenlik görevlisi adayları, Türkiye Genelinde yapılacak sınava katılacak ve sınavda başarılı olmaları halinde İçişleri Bakanlığı’nın ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİM SERTİFİKASI nı alacaklardır. 

Ayrıntılar: EĞİTİM
 
YAŞAR SÜSLÜ ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİM, ALARM VE KORUMA HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. 2016